krstarenja logo

MSC Sinfonia

Split - Venecija - Brindisi - Mikinos - Pirej

8
7
533
MSC Sinfonia

Krstarenje Istočnim Mediteranom možete započeti u Splitu. Ukrcajte se na kruzer MSC Sinfonia i za 8 dana obiđite Veneciju, Brindisi, Leće, Mikonos i Pirej.

 

Istočni Mediteran - MSC Sinfonija

UKRCAVANJE MOGUĆE i u luci VENECIJA ili PIREJ

 

LAST MINUTE CENE za naznačene polaske u Junu i Julu 2024.
Promo ponuda na polascima broda MSC Sinfonia, ukrcavanje u Splitu, za ograničeni broj dostupnih kabina!

 

Ukrcavanje u luci  SPLIT

CENE KRSTARENJA izražene u u € po osobi, za smeštaj u dvokrevetnoj kabini, sa uključenom lučkom taksom i napojnicama

Datumi ukrcavanja u luci SPLIT:

doživljaj

kategorija kabine

unutrašnja

prozorska

balkonska

01,  08,  15,  22,  29.  JUN 2024.

Bella

od 923 733

od 1.073

od 1.373

Fantastica

od 953

od 1.133

od 1.423

06,  13,  20,  27 .  JUL 2024.

Bella

od 933 783

od 1.083 933

od 1.383

Fantastica

od 963

od 1.143

od 1.433

03,  10,  17,  24, 31 .  AVGUST 2024.

Bella

od 843

od 993

od 1.293

Fantastica

od 873

od 1.053

od 1.343

 07,  14,  21,  28 .  SEPTEMBAR 2024.

Bella

od 633

od 783

od 1.083

Fantastica

od 663

od 843

od 1.133

05,  12,  19, 26.  OKTOBAR 2024.

Bella

od 633

od 783

od 1.083

Fantastica

od 663

od 843

od 1.133

02.  NOVEMBAR 2024.

Bella

od 483

od 633

od 983

Fantastica

od 513

od 693

od 1.033

Dodatna osoba u kabini – NA UPIT!

 

Krstarenje istočnim Mediteranom kruzerom MSC Sinfonia sa itinererom Venecija – Brindisi – Mikonos – Pirej – Split – Venecija je putovanje koje se ne zaboravlja. Supernova travel organizuje ovo krstarenje u saradnji sa eminentnom brodskom kompanijom MSC Cruises, a sve sa ciljem da svojim putnicima pruži maksimalan komfor i uživanje.

Opustite se na glamuroznom kruzeru, posetite neke od najlepših gradova Jadrana i Mediterana i potpuno zaljubite u arhitekturu, istoriju i plaže Italije, Grčke i Hrvatske. Ako izaberete ovu rutu, dobijate priliku da na osmodnevnom putovanju otkrijete duh Mletačke republike, starogrčke i rimske civilizacije, ali i modernu energiju evropskih metropola.

Pozivamo vas da zajedno sa nama otkrijete zašto Venecija nosi epitet najromantičnijeg grada Evrope, u čemu je šarm Mikonosa i Atine, te hrvatske luke Split.

Krstarenje traje 8 dana (7 noćenja) i dostupno je već po ceni od 653 evra. Napravite rezervacije za putovanje neki od dostupnih termina u juna, julu, avgustu i septembru.

 

MSC Sinfonia – kruzer dizajniran za odmor

Supernova travel neguje odličnu saradnju sa uglednim brodskim kompanijama. Zahvaljujući ome imate priliku da kruzersku rutu sa itinererom Venecija – Brindisi – Mikonos – Pirej – Split – Venecija prođete putujući luksuzno opremljenim brodom MSC Sinfonia. Na ovom luksuznom kruzeru i pravom hotelu na vodi možete uživati u raznovrsnim sadržajima. Kupanje u bazenima, sunčanje na palubi, ali i opuštanje u otmeno opremljenim kabinama očekuju sve putnike na ovom krstarenju.

Kruzer MSC Sinfonia ima kapacitet od 2.679 putnika. Poseduje 980 kabina, raznih tipova – sa balkonom, unutrašnja, prozorska, apartman. Svaka kabina je opremljena udobnim ležajevima, poseduje TV, sef, telefon, kao i fen za kosu. Uz doplatu možete računati na dodatne pogodnosti i usluge kao što su Wi-Fi konekcija, sobna usluga (room service), pranje odeće, usluge lekara na brodu i kupovina u brodskim prodavnicama.

Nakon renoviranja 2019. godine kruzer je dobio još bolju i kvalitetniju opremu. Napravljena su i proširenja na planu smeštaja, ali i zajedničkih prostorija poput restorana, barova i savremenog MSC Aurea Spa Centra.

Za ljubitelje teatra tu je i pozorište San Carlo, a za opuštanje pre predstave putnici mogu svratiti u neki od 9 zatvorenih barova. Brod raspolaže sa još 4 bara na otvorenom, 4 otmena restorana, te 2 bazena. Prilika za sport, rekreaciju i uživanje je mnogo. Takođe, pored bazena tu su i teretana, sportski centar, sobe za masažu, teren za mini golf i brojni drugi sadržaji.

Krstarenje istočnim Mediteranom kruzerom MSC Sinfonia može biti i pravo gastronomsko putovanje ukoliko iskoristite šansu da isprobate delikatese i specijalitete čak 4 luksuzna restorana – Il Covo, Il Galeone, Caffe del Mare, La Terrazza Buffet.

Ako doplatite, možete koristiti mini bar u kabini ili se zabaviti u kazinu. 

 

Destinacije koje ćete obići na krstarenju istočnim Mediteranom MSC Sinfonia kruzerom 

Supernova travel organizuje brojne kruzerske rute istočnim Mediteranom, ali je među popularnijim upravo krstarenje sa itinererom koji obuhvata isplovljavanje iz Venecije i pristajanje u vodećim lukama Sredozemlja i Egeja. Obiđite antičke lokalitete u Atini i na Mikonosu, uživajte u impresivnoj arhitekturi Venecije i Splita i u modernom duhu Brindisija. Za samo 8 dana posetite najznačajnije i prema mišljenju mnogih, najlepše primorske gradove na Mediteranu.

Venecija, Italija

Sasvim zasluženo, Venecija nosi epitet "grada ljubavi" i očarava turiste iz svih krajeva sveta svojom autentičnom arhitekturom. Ne propustite priliku da se vozite gondolom i upoznate grad krstareći uskim  kanalima. Prošetajte uskim venecijanskim ulicama i mostićima, opustite se na Trgu Svetog Marka uz ukusnu kafu ili čuveni italijanski sladoled.

Brindisi, Italija

U "peti Italije" nalazi se mirna luka i divan grad Brindisi, koji odiše tipičnom italijanskom atmosferom. Autentični trgovi, prodavnice i kafići čekaju vas u centru grada, kao i turističke atrakcije kao što su Arheološki muzej i katedrala.

Mikonos, Kikladi 

Mikonos je ekskluzivno grčko ostrvo koje za odmor biraju i ljudi iz svetskog jet seta. Letovati na ovom ostrvu, prepoznatljivom po kikladskoj arhitekturi, znak je prestiža i elitizma. Dodatan pečat Mikonosu daju nestvarno lepe plaže, autentične vetrenjače i luksuzni hoteli.  

Pirej, Atina 

Pravi je izazov za jedan dan obići sve najznačajnije lokacije u grčkoj prestonici. Atina je uistinu kosmopolitski grad koji poseduje gustu mapu kulturno-istorijskih spomenika.  Akropolj, Partenon, trg Sintagma – jedna šetnja biće dovoljna da shvatite zašto se za Atinu kaže da je kolevka zapadne civilizacije. 

Split, Hrvatska

Split je drugi najveći grad u Hrvatskoj i ujedno najveći grad na Jadranskom moru. Ovaj grad je čuven po dugoj i bogatoj istoriji, a najpoznatiji lokalitet u gradu je Dioklecijanova palata izgrađena daleke 305. godine, a na UNESCO listu uvrštena 1979. godine. Ne propustite šansu da se nakon obilaska starog grada opustite na nekoj od čarobnih splitskih plaža.

Ako vas zanima ova kruzerska ruta, obavezno preuzmite PDF brušuru sa cenovnikom i detaljima krstarenja. Na vreme zakažite kabinu na brodu MSC Sinfonia i krenite na nezaboravno putovanje.

 

 

PREUZMI PDF PROGRAM

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

• Krstarenje prema izabranom itinereru;
• Smeštaj u dvokrevetnim kabinama izabrane kategorije tokom krstarenja. Putnici koji to žele mogu dobiti i trokrevetne odnosno četvorokrevetne kabine iste kategorije, ukoliko su u momentu rezervacije putovanja dostupne;
• Lučke takse;
• Napojnice (12 eur po osobi po noći);
• Prošireni puni pansion (doručak, ručak, večera, popodnevni međuobrok). svi obroci se služe ili po sistemu bife posluge (švedski sto) ili u restoranu po sistemu izbornog menija;
• Zabavu u brodskom pozorištu svake večeri tokom krstarenja i brodskim salonima uz razne žanrove žive muzikel;
• Korišćenje bazena, fitnes sale;
• Sve rekreativno zabavne programe kao i animaciju dece tokom krstarenja u specijalizovanim prostorima;


 

 

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.