Grupno krstarenje MSC Fantasia, Zima na sunčanom Mediteranu

MSC Fantasia

Đenova - La Specija - Napulj - Palma - Barselona - Marsej - Sanremo - Nica - Monako

11
8
899
MSC Fantasia

Italija - Španija - Francuska

„Zima na sunčanom Mediteranu“
Đenova - La Specija - Napulj - Palma - Barselona - Marsej - Sanremo - Nica - Monako
Termin putovanja 14.01.2024. - 24.01.2024.
Krstarenje brodom MSC FANTASIA
Polazak iz Beograda - 14. januara 2024. paket aranžman autobus + brod + hotel (11 dana, 8 noćenja)

 

 

PLAN KRSTARENJA


FIRST MINUTE ponuda, važi do 15.12.2023.

 

Cena u EUR
po osobi u izabranoj kabini

Odrasle osobe od 18-99 g.

Deca od 2-17.99 g.

Deca 0-1.99 g.

1/2

3. i 4. osoba

1/1

Prvo i drugo dete u 1/3, 1/4

Prvo i drugo dete u 1/3, 1/4

Unutrašnja kabina

1.229
899

999

799

1.399
1.199

549

199

Prozorska kabina

1.358
1.029

1.128

928

1.561

1.361

549

199

Balkonska kabina

1.428  
1.099

1.249

949

1.769
1.569

549

199

 

 

PREUZMI .PDF PROGRAM

 

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan, 14. jan. NEDELJA : BEOGRAD
Polazak autobusom iz Beograda U 14:00 h sa parkinga Milan Gale Muškatirović (bivši 25.maj). Vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim pauzama radi odmora i obaveznih carinskih formalnosti.
2. dan, 15. jan. PONEDELJAK : ĐENOVA - ITALIJA
Dolazak u Đenovu u prepodnevnim satima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Ukrcavanje na brod MSC FANTASIA. Slobodno vreme za upoznavanje sa brodskim prostorijama. MSC Fantasia je elegantno urađen brod u italijanskom stilu. Brod poseduje: 5 restorana, 13 barova, bioskop, wellness, fitnes sala, sauna, tursko kupatilo, jakuzzi kade, zatvoren bazen sa staklenim pokretnim krovom, kompleks glavnog bazena, višenamenski sportski teren i staza za trčanje na otvorenom. Teatar, Casino, disko klub, deo za internet.... Uživanje u brodskim aktivnostima. Isplovljavanje broda iz luke Đenova predviđeno je u 18:00h. Večera. Noćenje.
3. dan, 16. jan. UTORAK: La Specija - ITALIJA
Doručak. Pristajanje broda u luku oko 07.00h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnog izleta za “Cinque Terre” (vozom i pešaka), u čijem je sastavu pet živopisnih naselja smeštenih u ligurijskoj provinciji La Specia Vernazza, Corniglia, Monterosso al Mare, Manarola, Riomaggiore. Kao jedno od najslikovitijih mediteranskih priobalnih područja od 1997. godine deo je svetske baštine pod zaštitom UNESCO-a. Na uskom pojasu između stenovitih litica i kamenite obale nastala su mala naselja povezana kozjim stazama u kojima su malobrojni stanovnici uglavnom ribari, vinogradari i pastiri koji žive tradicionalnim životom, izolovani od modernog sveta. Nakon obilaska živopisnih kamenih sela, povratak u luku La Speciji. Povratak na brod. Brod isplovljava iz luke u 17.30h. Večera. Večernja animacija. Noćenje.
4. dan, 17. jan. SREDA: Napulj - ITALIJA
Doručak. Pristajanje broda u luku Napulj oko 13h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U Napulju svakako treba posetiti: zamak Nuovo, Kraljevska palata, trg Naroda, teatar San Karlo, via Toledo… Povratak na brod. Isplovljavanje broda iz luke predviđeno u 19.30h. Večera. Večernja animacija. Noćenje.
5. dan, 18. jan. Plovidba
Doručak. Brod će ploviti teritorijalnim Italije i Španije u pravcu Palma de Majorke. MSC Fantasia predstavlja jedan od savremenijih brodova kompanije MSC. Tokom plovidbe, putnici mogu uživati u mnogobrojnim kafeima, restoranima, brodskom pozorištu, animacijama za sve starostne grupe. Slobodno vreme za uživanje u brodskim sadržajima. Ručak. Večera. Noćenje.
6. dan, 19. jan. PETAK: Palma De Majorka - ŠPANIJA
Doručak. Pristajanje broda u luku oko 10.00h - Palma de Mallorca je grad i luka smešten na ostrvu Majorka, i glavni grad španske autonomne zajednice Baleari. Poznato je špansko i evropsko turističko odredište. Pravo mondensko mesto, sa velikim brojem luksuznih hotela, ekstravagantnih vila, ekskluzivnih plaža i svih pratećih sadržaja koji danas čine vrhunsku turističku ponudu. Majorku, kao kraljicu evropskog turizma, krasi izvanredan pejzaž, duge peščane plaže, borove šume, planinski venci koji se uzdižu do 2.300 m nadmorske visine i ambijent koji joj je doneo ime Kraljica Mora. Isplovljavanje broda iz luke predviđeno za 20.00 h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.
7. dan, 20. jan. SUBOTA: BARSELONA - ŠPANIJA
Doručak Pristajanje broda u luku oko 08.00h. Nakon doručka slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnog izleta u BARSELONU. Barselona je glavni i najveći grad Katalonije i najveća luka Španije. Panoramsko razgledanje grada: Kolumbov spomenik, vidikovac Barselone - Montžuik, Španski trg, Gran Via, Paseo de Gracia, čuvene Gaudijeve gradjevine - kuće Batlo i Pedrera, katedrala Sagrada Familia, La Rambla... Povratak na brod. Isplovljavanje broda iz luke predviđeno je za 18 h. Večera. Noćenje.
8. dan, 21. jan. NEDELJA: MARSEJ - FRANCUSKA
Doručak. Pristajanje u luku Marsej oko 09h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta obilazak MARSEJA. Marsej je treća najveća luka na Sredozemnom moru i drugi najveći grad u Francuskoj. Specifičnost grada je u srednjovekovnim građevinama, dinamičnom ambijentu i živopisnim uličnim pejzažima. Znamenitosti grada su bazilika “Notre Dame de la Garde” i nekadašnji zatvor poznat kao francuski Alkatraz. Nakon razgledanja grada slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak na brod. Isplovljavanje broda iz luke predviđeno je za 18 h. Večera. Noćenje.
9. dan, 22. jan. PONEDELJAK: ĐENOVA, SANREMO, MONAKO, MONTE KARLO, NICA – ITALIJA, FRANCUSKA
Doručak. Pristajanje broda u luku oko 09h. Nakon doručka napuštanje broda. Nastavak putovanja autobusom do SANREMA ( 150 km ). Po dolasku u Sanremo smeštaj u hotel i kraće slobodno vreme. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta: NICA - EZE - MONAKO. Nica je jedan od najatraktivnijih turističkih centara Evrope. Po dolasku panoramsko razgledanje Nice: zaliv andjela, Engleska promenada, hotel Negresko, Ruska crkva, trg Masena, vrtovi princa Alberta, spomenik Nike, trgovačka ulica Žan Medisan, stari grad, palata pravde, vidikovac. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavak puta prema mestu Eze i poseta jednoj od najčuvenijih parfimerija. Posle kratke pauze polazak za Kneževinu Monako i obilazak druge najmanje države na svetu. Razgledanje Monaka: okeanografski muzej, crkva Sv. Nikole u kojoj su krunisani svi vladari Monaka i u čijim kriptama počivaju princeza Grejs Keli i princ Renije III, Tvrdjava Monaka, Prinčev dvor... Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.
10. dan, 23. jan. UTORAK: SANREMO, SERAVALE - ITALIJA
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme, polazak za Seravale u 13h. Nakon kraće vožnje dolazak u outlet centar, pauza od 3h. U večernjim časovima polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz italiju, Sloveniju i Hrvatsku prema Beogradu sa usputnim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti.
11. dan, 24. jan. SREDA: BEOGRAD - Srbija
Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. Kraj programa.

 

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
• Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni
GOTOVINSKI:
• Prilikom prijave putovanja vrši se uplata u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, ostatak najkasnije 30 dana pre putovanja.
NA RATE:
• Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 4 mesečne rate čekovima;
• Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 4 rate bez kamate.

 

newsletter slikica

NEWSLETTER: Saznajte na vreme za najpovoljnije aranžmane.

Kontaktirajte nas-

11000 Beograd, Majke Jevrosime 29
Mobilni: +381 065 33 9876 4
office@krstarenje.rs

Društvene mreže

facebookinstagramyoutube