krstarenja logo

Cunard Queen Victoria

Barselona - Sardinija - Korzika - Sicilija - Napulj - Rim

10
9
1589
Cuunard Queen Victoria
Balkonska kabina
Balkonska kabina
cabin clubbritannia
cabin obstructed oceanview
cabin qv
cabin single inside
cabin standard inside

Španija - Italija - Francuska

KRSTARENJE „Kraljevski Mediteran“
brodom CUNARD Queen Victoria

Barselona - Sardinija - Korzika - Sicilija - Napulj - Rim

Termin putovanja 08 - 17. septembar 2024.
Polazak iz Beograda - 08. septembar 2024.
Paket aranžman avion + brod + hotel (10 dana, 9 noćenja)

 

Grupno krstarenje Kraljevski mediteran

Dan

Luka

1. dan

Ponedeljak, 09. sep.

Barselona - Španija

2. dan

Utorak,  10. sep.

Dan na moru

3. dan

Sreda, 11. sep.

Algero/Sardinija - Italija

4. dan

Četvrtak,  12. sep.

Ajačio/Korzika - Francuska

5. dan

Petak, 13. sep.

Dan na moru

6 .dan

Subota, 14. sep.

Mesina/Sicilija - Italija

7.dan

Nedelja, 15. sep.

Napulj - Italija

8.dan

Ponedeljak, 16. sep.

Ćivitavekija/Rim – Italija

 

First minute za rezervacije do 21.07.2024.

Cena u EUR po osobi
u izabranoj kabini

Odrasle osobe od 18-99 g.

Deca od 2-17.99 g

Deca 0-1.99 g.

1/2

3. i 4.

osoba

1/1

I i II dete

u 1/3, 1/4

I i II dete

u 1/3, 1/4

 Britanija - Unutrašnja kabina

1.789

1.589

NA UPIT

2.441
2.241

 

NA UPIT

NA UPIT

Britanija - Prozorska kabina

1.989
1.789

NA UPIT

2.641 
2.441

Britanija - Balkonska kabina

2.089
1.889

NA UPIT

2.741
2.541

 

 

PREUZMI PDF PROGRAM

 

PROGRAM PUTOVANJA

 

1. dan, 08. sep. NEDELJA : BEOGRAD - SRBIJA, BARSELONA - Španija
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata pre poletanja aviona. Poletanje za Barselonu predviđeno je za 17.10h, let JU 584. Sletanje u Barselonu u 19.50h. Nakon carinskih formalnosti, transfer do hotela Viladomat 3* (ili hotel slične kategorije) u Barseloni. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
2. dan, 09. sep. PONEDELJAK : BARSELONA - ŠPANIJA
Doručak. Napuštanje hotela. Panoramsko razgledanje grada autobusom: Barselona je glavni i najveći grad Katalonije i najveća luka Španije: Kolumbov spomenik, vidikovac Barselone - Montžuik, Španski trg, Gran Via, Paseo de Gracia, čuvene Gaudijeve gradjevine - kuće Batljo i Pedrera, katedrala Sagrada Familia, La Rambla... Nakon razgledanja odlazak u luku Barselone i ukrcavanje na. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i upoznavanje sa brodom. Brod isplovljava iz luke u popodnevnim satima. Večera. Večernja animacija. Noćenje.
3. dan, 10. sep. UTORAK: DAN NA MORU
Doručak. Brod polovi u pravcu Sardinije. Slobodno vreme za uživanje u plovidbi i ugođajima broda Queen Victoria. Cunard Queen Victoria predstavlja luksuzni brod u art deco stilu. Porinut 2007. godine kao 2. po redu brod sa istim nazivom, nastavak je čuvene tradicije u izgradnji jedinstvenih putničkih brodova. Sam podatak da je na inauguraciji broda prisustovala tadašnja vojvodkinja od „Cornwall-a“, a sadašnja kraljica Engleske Kamila govori o kvalitetu Brodske kompanije i samog broda. Spoj inovativnih rešenja i tradicije su rezultirali specifičnom ugođaju i kvalitetu koji je jedinstven za ovu brodsku kompaniju. Treba napomenuti da brodska kompanija Cunard ima tradiciju dugu 180 godina. Elegantni brodski trup crne boje i crveni dimnjak postali su simbol za luksusna krstarenja širom sveta. Ručak. Večera. Večernja animacija. Noćenje.
4. dan, 11. sep. SREDA: SARDINIJA - ITALIJA
Doručak. Pristajanje broda u luku Algero u prepodnevnim satima. Algero je grad na zapadnoj obali Sardinije i jedan je od najlepših gradova ovog ostrva. Od znamenitosti treba posetiti: Katedralu Santa Maria, tvrđavu Kastelo, istorijski centar grada, Arheološki muzej. U blizini grada se nalazi nacionalni park Gennargentu. Povratak na brod. Isplovljavanje broda iz luke predviđeno je u popodnevnim satima. Večera. Večernja animacija. Noćenje.

5. dan, 12. sep. ČETVRTAK: AJAČIO, KORZIKA - FRANCUSKA
Doručak. Brod uplovljava u luku u prepodnevnim satima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Ajačio je glavni grad ostrva Korzika. Od znamenitosti svakako treba posetiti glavni gradski trg, palatu Froš, muzej Freš, katedralu Notr Dam, glavnu pijacu na otvorenom... Povratak na brod. Brod isploljava iz luke u popodnevnim satima. Večera. Večernja animacija. Noćenje.
6. dan, 13. sep. PETAK: DAN NA MORU
Doručak. Brod plovi u pravcu Sicilije. Slobodno vreme za uživanje u brodskim prostorima. U toku boravka na brodu Queen Victoria, putnici mogu da uživaju u otvorenom bazenu, raznim radionicama, tenisu, mini golf terenima, bogatoj brodskoj literaraturi i zabavnom programu koje organizuje iskustan tim animatora... Ručak. Večera. Večernja animacija. Noćenje.
7. dan, 14. sep. SUBOTA: MESINA, SICILIJA - ITALIJA
Doručak. Pristajanje broda u luku Mesina. Od znamenitosti svakako treba posetiti: Katedralu u Mesini, trg sa fontanom Duomo, atronomski sat... Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta u Taorminu. Taormina je slikoviti grad smešten na itočnoj obali Siciliji sa pogledom na Tirensko more i vulkan Etnu. Od znamenitosti treba obići: grčko - rimski amfiteatar, vrtove Taormine, glavnu ulicu Corso Umberto, baroknu crkvu San Đuzepe. Povratak na brod. Brod isploljava iz luke u popodnevnim satima Večera. Večernja animacija. Noćenje.
8. dan, 15. sep. NEDELJA: NAPULJ - ITALIJA
Doručak. Pristajanje broda u luku Napulj u prepodnevnim satima. Nakon doručka slobodno vreme za individualne aktivnosti. U Napulju svakako treba posetiti: zamak Nuovo, Kraljevska palata, trg Naroda, teatar San Karlo, via Toledo… Povratak na brod. Isplovljavanje broda iz luke predviđeno je u popodnevnim satima. Večera. Večernja animacija. Noćenje.
9. dan, 16. sep. PONEDELJAK: ĆIVITAVEKIJA, RIM - ITALIJA
Brod pristaje u luku Ćivitavekija u jutarnjim satima. Doručak. Napuštanje broda. Transfer autobusom do centra Rima. Obilazak glavnog i najvećeg grada Italije, centra kulturnih i zabavnih dešavanja. Panoramsko razgledanje znamenitosti: Vatikanski grad, Hadrijanov zamak Sv. Andjela, Trastevere, Koloseum, Trg Venecija, Fontana di Trevi, Španske stepenice... Transfer do hotela. Slobodno vreme ya individualne aktivnosti. Noćenje
10. dan, 17. sep. UTORAK: ĆIVITAVEKIJA, RIM - ITALIJA
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak na aerodrome je predviđeno za 14.30h. Poletanje aviona je predviđeno za 18.30h let W6 4032, sletanje na Beogradski aerodrom je u 20.15h. Kraj programa.

 

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.